Begraafplaats H. Antonius van Paduaparochie

De bij de kerk behorende begraafplaats ligt tegenover het kerkgebouw. Het kerkhof is verdeeld in vakken en rijen. De plattegrond is te vinden in de vitrine, direct links bij de ingang. Op het kerkhof zelf zijn vervolgens verwijzingsbordjes geplaatst, zodat de gewenste plek goed is te vinden. Aan de begraafplaats wordt veel aandacht besteed wat betreft het algemeen onderhoud. Van de rechthebbenden wordt verwacht dat zij de graven zelf eveneens goed verzorgen.

Mededeling december 2016

Van onderstaand graven, waarvan de huur is verstreken, is momenteel geen juiste naam en/of adres van de nabestaande(n) bekend. Betrokkene(n) dient(en) z.s.m. contact op te nemen met de beheerder. Bij het uitblijven van enige reactie zal na 2017 tot verwijdering/ruiming worden overgegaan.

Het betreft de graven:

Overleden dd.
Vervallen per eind 2016.
Graf 12 in vak 9B, waarin begraven:

N.W. Schoonderbeek
… 23-01-1987
G. Schoonderbeek-van’t Klooster
… 25-11-2000

Graf 3, vak 5, waarin begraven:

Huskens-Timmerman R.J. 2)
… 25-04-1967
Doorn van Boudewijn 2)