Kerkhof H. Antonius van Paduaparochie

De bij de kerk behorende begraafplaats ligt tegenover het kerkgebouw. Het kerkhof is verdeeld in vakken en rijen. De plattegrond is te vinden in de vitrine, direct links bij de ingang. Op het kerkhof zelf zijn vervolgens verwijzingsbordjes geplaatst, zodat de gewenste plek goed is te vinden. Aan de begraafplaats wordt veel aandacht besteed wat betreft het algemeen onderhoud. Van de rechthebbenden wordt verwacht dat zij de graven zelf eveneens goed verzorgen.

Mededeling december 2017

Van onderstaand graf, waarvan de huur verstrijkt, is momenteel geen juiste naam en/of adres van de nabestaande(n) bekend.
Betrokkene(n) dient(en) z.s.m. contact op te nemen met de beheerder. Bij het uitblijven van enige reactie zal na 2018 tot verwijdering/ruiming worden overgegaan.

Het betreft het graf:

Vervallen per eind 2018:

Graf 1, vak 2, rij 6, waarin begraven:
L.C.T. van Dalen overleden op 13 september 1998

Voor inlichtingen en/of vragen kunt u terecht bij de beheerder:

Reigerlaan 46
1241 ED Kortenhoef