Elly Bootz-Verbunt (91)

Op 17 januari jl. overleed in Care Residence Zonnestraal mevrouw E. Bootz – Verbunt. Zij is 91 jaar geworden. Geboren in Tilburg, verhuisde zij na haar huwelijk met Wil Bootz naar Hilversum. Toen haar man op jonge leeftijd overleed, verhuisde zij naar Spanje. Ieder jaar kwam zij in de zomer en rond Kerstmis terug naar Ankeveen. Ze heeft daar vele stappen afgelegd en ze was er een  “trouwe kerkganger”.

De laatste jaren ging het lopen haar niet meer gemakkelijk af, maar met behulp van de rollator kon zij toch nog,  tot op hoge leeftijd,  de mis in de Sint Martinuskerk bijwonen. Toen dat ook niet meer kon, bracht de mis op de tv uitkomst. De door de kerk geboden mogelijkheid, dat zij tijdens de tv-dienst de “heilige hostie” nog tot zich mocht nemen, gaf haar veel steun in het belijden van haar geloof.  Zij kan terugkijken op een lang en mooi leven.

Familie Bootz