*

Bert Ketelaar (72)

Je kwam eerder ter wereld dan verwacht en dat gebeurde op de Dammerweg. Dat je de honderd niet zou halen, had je wel gedacht. Maar dat het afscheid zo dichtbij was, hadden we niet verwacht. 

Je groeide op in Nederhorst den Berg als oudste zoon van het gezin van Jan Ketelaar en Coba Rietveld. Na de lagere school en de LTS ging je naar de UTS. Daar legde je de basis voor je installatiediploma's. Met de kennis die je daar vergaard had, werkte je jaren in de zaak Ketelaar. De zaak, die eerst van je opa, later van je vader en daarna zo'n 40 jaar van Arnold en jou was.
Jouw leven bestond beslist niet alleen uit werken. Via Ton Blom kwam het zeilen op je pad en ook voor auto's had je altijd een zwak. Die interesse deelde je met je broer Johan.
 
Thuis hadden we een gezellig en actief gezinsleven met onze drie jongens Hubert, Jasper en Wouter. Ons gezinsleven werd ook gekenmerkt door veel zeilactiviteiten. Met interesse zag je je jongens groot worden en hun weg gaan. Je had je koffiebezoeken bij Jasper en Theo, maar ging ook regelmatig bij Jan lekker bijpraten over oude autootjes.  Genieten bleef je. Met familie, vrienden, ons gezin en de kleindochters. Die meisjes hebben meer dan je hart gestolen.
 
In maart kwamen wij er helaas achter, dat je echt geen honderd zou worden. Dat was en is een harde werkelijkheid, maar er was nog uitzicht op enige tijd. Je ziekte heb je snel een plaats gegeven en je bleef tot op het laatst jezelf. Zondag bleek je niet fit genoeg te zijn; daarom ben je toen opgenomen. Maandagochtend zocht de arts nog naar de juiste antibiotica, terwijl jij een broodje kaas bestelde..... Het is bij bestellen gebleven.

Lieve Bert, dank je wel voor alles en rust zacht.

Els Ketelaar 

joomla template