*

Conny Brandsen (75)

Conny werd geboren op 14 oktober 1941 als oudste zoon. Samen met zijn twee broers en drie zusters groeide hij op aan de Oranjeweg in Kortenhoef. Na de lagere school deed hij de banketbakkersopleiding, totdat bij de keuring voor de militaire dienst bleek, dat hij een hartprobleem had en geopereerd moest worden in Leiden. Hij moest daarom zijn opleiding beëindigen. Naar die beëindiging ging hij bij de Chemische Fabriek Naarden werken, waar hij vele diploma’s behaalde en uiteindelijk – in de 40 jaar dat hij daar werkte - operator werd.
Hij had meerdere hobby’s, waaronder muziek, tropische vogels en planten in tuin en kas. In de kas was hij altijd bezig met het stekken van planten en met het kweken van komkommers, paprika’s en tomaten. Iedereen mocht er van mee eten.

De laatste jaren liet zijn gezondheid het vaak afweten. Hij kon daardoor niet meer autorijden en dat beperkte hem. Hij was steeds meer aangewezen op zijn tuin, de kas en zijn piano.
Zondags was het de gewoonte, dat de familie - niet alleen de broers en zussen, maar ook de neven en nichten - koffie kwamen drinken (en een wijntje). Tenslotte ging zijn gezondheid snel achteruit. De beperkingen werden steeds groter en de ziekenhuisopnames volgden elkaar steeds sneller op, totdat duidelijk werd, dat het niet zolang meer zou duren. Uiteindelijk is hij thuis, op 21 juni, overleden, na het ontvangen van de ziekenzalving en in het bijzijn van zijn broers en zussen. Na een mooie afscheidsdienst in de St. Antoniuskerk hebben we afscheid genomen van onze bijzondere broer, zwager en oom.

De familie

joomla template