*

Tienerkamp Breakout

Thema : Return!
Bisdom Haarlem-Amsterdam organiseert in 2016 een tienerkamp voor tieners van 12 t/m 15 jaar. Het kamp zal plaatsvinden van 15 t/m 19 juli op het heiligdom in Heiloo. 

Vijf dagen lang met ruim 20 tieners op kamp. Leer nieuwe vrienden kennen, stel je vragen over het geloof en neem deel aan een actief en geweldig programma in en om het heiligdom. Een betere manier om je vakantie te beginnen is er niet.

Welke kant gaan we op met ons leven?
Als tiener staat je op de drempel van een wereld die vol zit met vragen: Wat moet ik worden? Wat is goed om te doen? Waar ben ik wel/niet zeker van? Een hoop om je zorgen over te maken en eigenlijk kun je er ook geen antwoord op geven. In de tussentijd gaan we door en denken we: ‘Ik kijk wel hoe het loopt, als ik op school die voldoende maar haal. De rest komt later’. Toch is het goed en leuk om verder te kijken dan je neus lang is. Welke kant gaan we op met ons leven? Is het tijd om een andere koers te gaan varen?

Return!
Daarom deze zomer tienerkamp BREAK-OUT, met als thema: ‘Return!’. Vier dagen lang met leeftijdsgenoten en vrienden samen een onvergetelijke tijd beleven. Een programma vol sport en spel, de natuur in, een bonte avond en nog veel meer. Natuurlijk nemen we ook tijd met God en gaan we de uitdaging aan om een ommekeer met Hem te maken?!

Ben je tussen de 12 en 15? Meld je dan nu aan!

Lees meer:

joomla template