*

Kerstmis 2017 in beeld

Dit jaar een foto-impressie rond het kerstgebeuren. Aangezien ik kerstavond en eerste kerstdag niet aanwezig was, daar van dus geen beelden. Maar hopelijk kijkt U wel met plezier naar de beelden van de voorbereiding het uur kerstmuziek, de meer dan 100 stalletjes en het kindje wiegen. Verder wens ik U veel gezondheid en een gelukkig 2018.

Jan van der Meer

 

Rommelmarkt 2017 en regio Bedevaart naar den Bosch

Deze keer twee gebeurtenissen in een keer voor u in beeld. Als eerste de rommelmarkt van 9 september 2017 en als tweede de foto’s van de Bedevaart naar de St. Jan in Den Bosch.
Bij beide gelegenheden was de organisatie in goede handen, en was het voor mij niet moeilijk om weer wat mooie plaatjes van beide evenementen te maken. Het verslag in woord zult U zeker op een andere plaats in het K.A.N.-nieuws vinden, of reeds gelezen hebben.
                                                                     
Jan van der Meer, uw plaatjesmaker.
 

Het Licht op ons pad

Kindercatechese Nederhorst den Berg – Het Licht op ons pad

In september 2017 beginnen we in de O.L.V. Hemelvaartparochie met kindercatechese op dinsdagmiddagen in de Molshoop voor leerlingen van groep 5, 6 en 7. Zo’n middag duurt van 14:45 tot ongeveer 16:00. De methode die zal worden gebruikt is: Het Licht op ons pad.

Dit is een leuke methode en wordt binnen vele andere parochies in Nederland al gebruikt. Het zou fijn zijn om met veel voormalige eerste communicanten en andere kinderen, die het leuk vinden,  van groep 5, 6 en 7 die middagen samen te gaan doen en op reis te gaan langs de spannende, soms verdrietige en mooie verhalen uit de Bijbel. De enige kosten voor de ouders zijn EUR € 15,00 per kind voor het werkboek en aanvullende materialen.

Lees meer:

Tussen Paas en Pinksteren!

Ik hoor U zeggen: het zijn maar 50 dagen, maar er is veel gebeurd in die 50 dagen in onze Parochie. Als ik zie wat ik in die tijd op de foto’s heb vast gelegd, dan kan het niet anders dan dat de parochie leeft, en wat ik U kan laten zien is niet eens alles, dat kunt U van mij aannemen. Ik heb van een zevental vieringen foto’s gemaakt en die voor U op de site laten plaatsen. Ik wens U veel kijk plezier.

Jan van der Meer
 

Filmavond in de Bergplaats in Nederhorst den Berg

Op dinsdag 31 januari 2017 is er in de Bergplaats weer de filmavond, georganiseerd door de Protestantse Gemeente Nederhorst den Berg en de O.L.V. Hemelvaartparochie. Van harte welkom aan iedereen uit Hilversum, Wijdemeren en omstreken om dan om 19:30 om samen weer naar een mooie recente film te kijken en daar over na te praten. Uiteraard staat de koffie en thee vooraf klaar en na de film is het ook weer goed verzorgd.

joomla template