Parochiefeest in Nederhorst den Berg van start

Parochiefeest in Nederhorst den Berg 2012 van start met een rommelmarkt en een tentoonstelling over Maria.

Geïnspireerd door 8 september, de feestdag van Maria’s geboorte ging de rommelmarkt van start met een tentoonstelling over Maria.

Wat hebben mensen zelf gemaakt aan Maria’s, of over het leven van Maria’.
Dat zou het thema zijn van de tentoonstelling.

Dat mensen – van klein tot groot -  in Nederhorst den Berg en in het KAN van Maria houden, dat hebben we geweten. Wat is er veel ingeleverd aan ‘Maria-materiaal’, borduurwerk, Ministeck, klei, aquarel/olieverf, kralen, enz.
De kinderen van de Jozefschool hebben ook meegedaan. Wel meer dan 90 kleurplaten over Maria zijn ingeleverd en hebben hierdoor de tentoonstelling wel heel bijzonder 'kleurig' gemaakt.

Door het enthousiasme van Joke Cloos is het met medewerking van vele vrijwilligers een geslaagde tentoonstelling geworden. Met de foto reportage van Jan vd Meer kunt u meegenieten.