Parochiefeest Nederhorst den Berg

In het weekend van 8 en 9 september viert de parochie O.L.V. Hemelvaart in Nederhorst den Berg het jaarlijkse parochfeest. Op beide dagen bent u en zijn jullie van harte welkom!
Op de zaterdag is er vanaf 09:00 uur een rommelmarkt. Wees er op tijd bij, want eigenlijk zou het geen rommelmarkt mogen heten. Mooie boeken, goede kleiding, lekkere poffertjes en veel meer is verkrijgbaar. De opbrengst is bestemd voor de restauratie van het prachtige orgel in de kerk. De kinderen kunnen engeltjes maken en leukje prijsjes winnen in de grabbelton.
Op de zondag is er om 09:30 uur een Eucharistieviering met pastor Leo Wenneker en diaken Wim Balk. Alle kinderen zijn uitgenodigd om als engeltjes te komen en te helpen bij het uitdelen van de boekjes. Na de viering is er natuurlijk van alles te doen in de tuin achter de kerk met o.a. het rad van fortuin. Niets kunnen vinden op de rommelmarkt? Dan is er te winnen bij het rad van fortuin!

Beide dagen bent u en zijn jullie natuurlijk ook uitgenodigd voor de tentoonstelling ‘Engelen en Demonen’. U ziet engelen en demonen op de verschillende schilderijen, beelden en voorwerpen die in de kerk aanwezig zijn, maar ook in Bijbelverhalen en in de daagse dingen en verhalen van mensen. Een route door de kerk met beschrijving ligt voor u klaar. Van harte welkom; we zijn benieuwd naar uw ervaringen en uw verhalen!
Tot 8 en 9 september.

Werkgroep Parochiefeest Nederhorst den Berg