Gouden jubilaris Maria/Martinuskoor

Op zondag 17 oktober 2010 werd na afloop van een feestelijke gezongen viering in de O.L.V. Hemelvaartkerk te Nederhorst den Berg Ton Hageman onderscheiden met de gouden medaille van de Sint Gregoriusvereniging bij gelegenheid van zijn 40 jarig zangerjubileum en zijn inzet voor de kerkmuziek.

De voorzitter van het Maria/Martinuskoor, Charles Wenneker speldde de onderscheiding op en reikte de bijbehorende oorkonde uit.

De voorzitter memoreerde in zijn toespraak Dat Ton er altijd was, iemand waar je op kunt rekenen. Het koor zingt veel, of het nu twee keer in het weekend is, of uitvaarten, dan is het goed als je op iemand kunt rekenen.

Pastor Ryan Keetelaar memoreerde het belang van toegewijde zangers en zangeressen in de kerkkoren.

Na afloop was er koffie en gelegenheid om Ton te feliciteren.