BIJBELCURSUS in de Drie Berken

In deze bijbelcursus werden van januari t/m mei de evangeliën van Matteüs, Markus, en Lukas behandeld. Op 5 dinsdagen nam Marcel Poorthuis ons daarin mee en legde de verschillen van deze evangeliën uit. Deze bijeenkomsten waren steeds in de ochtend. Vanwege de grote belangstelling maakt Marcel op 3 mei, 24 mei en 14 juni van 20:00 tot 21:30 uur tijd om het Evangelie van Johannes onder de loep te nemen. Dit keer dus in de avonduren.

Marcel Poorthuis is parochiaan en hoogleraar theologie aan de universiteit in Tilburg en Utrecht.
Er wordt gezorgd voor koffie. Graag uw bijbel meenemen!

Wekt dit ook uw interesse…? Kom ook! Deelname is gratis, wel a.u.b. opgeven via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bij het parochiesecretariaat van H.Hart-H.Joseph, telefoon 035-6859738, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Even op een rijtje, telkens van 20:00-21:30 uur
Locatie: de Drie Berken
(achterzijde H.Hartkerk, Dr.Cuypersplein 5a, 1222 NC  Hilversum)