Met het bisdom op bedevaart naar Assisi in 2018!

Ons Bisdom Haarlem-Amsterdam gaat in de meivakantie van 2018 op bedevaart naar Assisi. Deze bedevaart zal in het teken staan van de Heilige Franciscus en Clara uit Assisi. Het leven van deze twee heiligen heeft een grote indruk op de stad achtergelaten die tot op de dag van vandaag velen inspireert. Voor ons bisdom de kans om aan de hand van deze voorbeelden op weg te gaan.

De reis zal plaatsvinden in de meivakantie van 2018. Er komt een busreis en een vliegreis. De busreis is van 28 april tot met 6 mei 2018 (€899 per persoon; t/m 25 jaar €449). De vliegreis is van 30 april tot en met 5 mei 2018 (€799 per persoon; t/m 25 jaar €349).
Tijdens de bedevaart zal een aantal gezamenlijke vieringen zijn. Voor jongeren en tieners is er een apart programma. Voor jonge gezinnen is er ook een eigen aanbod. Iedereen is welkom, van jong tot oud, kerkelijk of minder kerkelijk betrokken.
Mgr. Punt en Mgr. Hendriks nodigen u van harte uit om mee te gaan op een reis tussen tijd en eeuwigheid.

Meer informatie.
Voor vragen of voor meer informatie kunt u binnen onze regio mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met het secretariaat in Kortenhoef op dinsdag- en donderdagmorgen (035-656.1285). Uw gegevens en vragen worden dan doorgegeven aan de ambassadeurs voor onze regio: mevrouw Bep ten Berge en diaken Wim Balk.
Meer info vindt u ook op www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/assisi of www.facebook.com/bisdombedevaart.

Opgave
Wanneer u meegaat, geeft u zich op via de vertrouwde touroperator VNB: www.vnb.nl. De reisnummers zijn AS1801 voor de vliegreis en AS1802 voor de busreis.