Oproep aan alle kinderen!

Op zondag 25 februari a.s. zal in de St. Antoniuskerk in Kortenhoef om 9.30 een KAN-gezinsviering zijn. Alle KAN-koren zullen zingen, zo ook het kinderkoor Toontje Hoger uit Kortenhoef. Hoe leuk zou het zijn als in het kinderkoor dan kinderen van alle parochies meezingen? Wij zouden het in ieder geval erg leuk vinden en nodigen daarom alle kinderen van harte uit om mee te komen zingen.

We zullen van te voren de liedjes oefenen tijdens onze repetitie op elke dinsdag van 16.30-17.30 in het Achterom. Kom gezellig meezingen, we zien jullie graag! Voor verdere informatie kunnen jullie mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes van Toontje Hoger