Kom en bid mee

Kom en bid mee voor de vervolgde Christenen op 23 maart in Amsterdam met Kerk in Nood

Waar we vorig jaar nog ‘martelaren’ herdachten die in het nieuws kwamen, zoals de vermoorde Franse priester Jacques Hamel, lijkt het alsof er in afgelopen jaar geen Christenen zijn vermoord om hun geloof. Niets is echter minder waar. Op de Avond van de Martelaren brengen we u dit jaar de verhalen van onbekende Christenen die in 2017 het leven lieten vanwege hun roeping om de Heer na te volgen.
We herdenken de Franciscaanse pater Diego Bedoya, die in het door sociale onrust en armoede verscheurde Venezuela het leven liet. Hij gaf alles aan de armen, inclusief zijn leven. Ook bidden we voor martelaren uit Kenia en de Filipijnen, waar aanvallen op Christenen slachtoffers maakten.

U bent welkom in Amsterdam op vrijdag 23 maart (St. Nicolaasbasiliek, Prins Hendrikkade 74-76, tegenover Centraal Station). De avond begint om 18:30 met een Eucharistieviering. De gebedsavond duurt tot 21.00 uur.
Bidt u mee voor de martelaren, hun nabestaanden en vervolgers?

De toegang is gratis. In verband met de organisatie vraagt Kerk in Nood om u aan te melden via: https://kerkinnood.nl/actueel/uitnodiging-avond-van-de-martelaren#aanmeldformulier