Eerste Heilige Communie

Aanstaande zondag, 15 april, is de viering van de Eerste Heilige Communie in Kortenhoef. Twee van de eerste communicanten zijn een paar weken geleden nog gedoopt. Het wordt zondag vanzelfsprekend een feestelijke viering voor onze parochie in Kortenhoef. Een week later, op zondag 22 april, is de viering van de Eerste Heilige Communie in Nederhorst den Berg. Die viering in Nederhorst den Berg wordt natuurlijk ook heel feestelijk! Beide kerken zullen prachtig versierd zijn en de kinderen zijn al wat in spanning.

Zij zijn de afgelopen maanden op dinsdag- of woensdagmiddag  bij elkaar gekomen en samen met de ouders hebben we goede, mooie en gezellige voorbereidingsmiddagen gehad. Laten we voor de kinderen bidden, dat ze mogen groeien in vertrouwen en geloof, dat ze mogen ervaren dat het tevens hun parochie is en dat ze zich welkom voelen. Het is goed om de kinderen en hun ouders te laten zien dat we blij zijn dat ze er zijn, dat we samen kerk zijn. Bent u er bij in Kortenhoef of in Nederhorst den Berg? Beide mag ook!

Diaken Wim Balk