Regiobedevaart naar Maastricht

Ook dit jaar maken we weer een regiobedevaart en zal Maastricht de eindbestemming zijn. We gaan op woensdag 24 oktober 2018. Dat valt in de herfstvakantie; dan kunnen bijvoorbeeld ook ouders met kinderen mee. Omdat het een eind weg is, hebben we minder opstapplaatsen ingepland.
De bus vertrekt om 7.30 uur vanaf de kerk uit Nederhorst den Berg, rijdt naar Kortenhoef, waar het vertrek om 7.45 is, doet daarna de Emmaus aan, waar hij om 8.00 uur vertrekt naar de Vituskerk. Daar vertrekken we, hopelijk met een volle bus om 8.15 uur naar Maastricht. Deze vertrektijden zijn nog onder voorbehoud, maar worden ruim van tevoren definitief aangekondigd.
Onderweg wordt u een kopje koffie/thee in de bus geserveerd, want daar zullen de meeste deelnemers wel aan toe zijn.
Om 11.00 uur vieren we de H. Eucharistie in de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopneming met ons hele pastoresteam. Hopelijk ondersteund door een gelegenheidskoor.
Na de lunch krijgen diegenen, die daaraan willen deelnemen, een rondleiding door de schatkamer van de O.L.V. Basiliek. Wilt u bij uw opgave ook doorgeven of u aan deze rondleiding deel wilt nemen? Dit in verband met de bestelling van toegangskaarten en de aanvraag voor een gids. Het staat u uiteraard vrij om hieraan niet deel te nemen, maar Maastricht te gaan verkennen. Om 16.30 uur vertrekt de bus weer naar Hilversum. Om niet te laat thuis te komen, krijgt u in de bus terug een broodmaaltijd. Om 19.00 uur hopen we weer terug bij de Vitus te zijn.

De kosten voor deze dag zijn: € 45,-
U kunt zich opgeven bij:
Adrie van der Laan;
Corrie Versteeg-Walstra;
Anja Cavalini.
Vergeet u niet te vermelden of u aan de rondleiding deel wilt nemen.
Meer informatie staat in de parochiebladen.
Wij hopen weer op een grote opkomst!

Anja Cavalini