Christelijke meditatie in Hilversum

Wat leuk dat ik een stukje mag schrijven voor de KAN-parochies. Ik ben namelijk in 1972 getrouwd in de Sint Martinuskerk, omdat ik in Ankeveen werkte.

Graag wil ik vertellen dat in de kapel van de O.L.V. Verrijzenis in Hilversum een christelijke meditatie is gestart. We mediteren in de voormalige sacristie die enkele jaren geleden is omgebouwd tot een prachtige kapel.

We zijn blij dat Monica, die zelf in Loosdrecht woont, deze kapel heeft gekozen voor deze meditatie. Iedere donderdagavond om 20:00 uur komen we daar samen en er is ook plek voor u! Kom een keer langs en doe mee! Natuurlijk bent u van harte welkom.

Als u meer informatie wilt, kunt u contact met mij opnemen via telefoonnummer 035-6471419. Tot ziens, u bent van harte uitgenodigd.

Marille Groen.