*

2019 wordt een feestelijk jaar in de Antoniusparochie!

Op 16 juni vieren we ons parochiefeest. Te beginnen met de Antoniusmis en aansluitend feest in het Achterom met koffie en Antoniusbrood en lekkers en spelletjes voor de kinderen. We draaien weer aan het Rad van Fortuin, waarvoor - zoals gebruikelijk - Ome Joop zal zorgen voor mooie prijzen in de vorm van planten uit zijn eigen kwekerij. Daarnaast houden we die dag een veiling, waarvan de opbrengst deels ten goede zal komen aan de PCI en deels aan de Werkgroep voor Liturgie, die dit jaar haar 50-jarig jubileum viert.

De zangers en zangeressen van de Werkgroep voor Liturgie willen er een groot feest van maken, o.a. in de vorm van een kleine re√ľnie. Oud-leden zullen worden uitgenodigd (mits ze kunnen worden achterhaald) om de Mis bij te wonen en aansluitend van koffie en taart te komen genieten en bij te kletsen. Misschien zijn er dan zelfs mensen onder hen, die dat een goede aanleiding vinden om weer te komen zingen. Zij zijn van harte welkom. De feestcommissie is inmiddels volop bezig om er een onvergetelijke dag van te maken.

Mocht u uw waardering voor ons koor willen laten blijken met een geldelijke bijdrage, dan kunt u een bedrag overmaken naar NL91SNSM0706008170 t.n.v. J.H.A. Steenvoorden te Bussum. Alvast hartelijk dank.

Dan houden we dit jaar het vrijwilligersfeest op 21 september. We hopen, dat er op die datum minder mensen op vakantie zijn, zodat alle vrijwilligers ook daadwerkelijk verwend kunnen worden met een gezellige avond. We hopen, dat veel parochianen de komende festiviteiten met ons mee willen vieren, dan wordt het vast weer heel gezellig.

Hans Steenvoorden

 

joomla template