Google Analytics

Beste parochianen van de KAN,

Met ingang van het weekend van 4- en 5 juli is er weer een normaal rooster. Wel moet u telefonisch een plek reserveren als u bij een viering aanwezig wilt zijn. Reserveren kan door te bellen naar het parochiesecretariaat:

• H. Antonius van Padua-dinsdag-en donderdagmorgen -035 656 1285 (tussen 09:00 en 11:00);
  • St. Martinus-donderdagmorgen -035 656 1252 (tussen 09:00 en 10:30);
  • O.L.V. Hemelvaart-maandag-en donderdagmorgen -0294 251 315 (tussen 09:00 en 11:00)

In Kortenhoef is plek voor 50, in Ankeveen is plek voor 40 en in Nederhorst den Berg is plek voor 54.

Namens het voltallige pastoraal team is het de wens dat we u snel weer in de vieringen zien.
Met vriendelijke groet,

T: 035 - 656 1285

Webmaster:

__________________________

kerkbalansEens per jaar -in januari- vragen wij onze parochianen of zij financieel willen bijdragen in de kosten om de parochie draaiende te houden. Dat gebeurt onder de vlag van de landelijk gevoerde kerkbijdrage-actie Kerkbalans. U ontvangt dan een inschrijfkaart waarop u kunt aangeven met welk bedrag (per jaar, half jaar, kwartaal of maand) u de parochie wilt steunen.  De inschrijfkaart wordt later door uw wijkvertegenwoordiger bij u thuis weer opgehaald

Deelname aan Kerkbalans is geheel op vrijwillige basis. Als u te kennen geeft niet mee te willen doen wordt u in het vervolg niet meer benaderd. U blijft dan uiteraard wel gewoon ingeschreven als parochiaan.

Klik op het logo voor nadere informatie over Kerkbalans.