ET22

In de herfstvakantie gaan we als dekenaat Hilversum op reis, op bedevaart, naar Echternach en Trier.We gaan in de herfstvakantie 2022, van maandag 17 oktober tot en met woensdag 19 oktober, met de bus naar Echternach, waar Sint Willibrord, de apostel van de Lage Landen, rust en naar Trier. Op dit moment is nog niet bekend welke maatregelen Duitsland en Luxemburg in oktober van dit jaar t.a.v. COVID toepassen. U kunt uw vragen over vaccinaties stellen bij aanmelding.

We zullen op dinsdag 18 oktober 2022 in de basiliek in Echternach de Eucharistie vieren bij gelegenheid van het 25-jarig priesterjubileum dat pastoor Dresmé dit jaar viert. Daarom is deze reis bijzonder, want in 1997 heeft hij in daar zijn eerste H. Mis als priester gevierd.De twee nachten zullen we doorbrengen in een goed ***hotel in Trier in Duitsland. Vanuit Trier is het ongeveer een half uur rijden naar Echternach. Op maandag en op woensdag is er natuurlijk tijd om mooie bezienswaardigheden in Trier te bekijken, zoals bijvoorbeeld de Porta Nigra, de Hauptmarkt, de Dom van Trier en de Liebfrauenkirche. 

De kosten voor deze driedaagse reis zullen bij voldoende belangstelling €335,- per persoon zijn voor een tweepersoonskamer, incl. vervoer, ontbijt en diner (excl. drank). Dit bedrag is exclusief annuleringsverzekering en exclusief reisverzekering. Die verzekeringen moet u zelf afsluiten.Deze drie dagen zijn midden in de herfstvakantie en voor kinderen en jongeren (t/m 18 jaar), zij kunnen mee onder begeleiding van bijvoorbeeld (groot)ouders, geldt een gereduceerd tarief van €50,-. 

Fijn om met elkaar, parochianen uit de hele regio en van alle leeftijden, met een volle bus naar Trier en Echternach te gaan. Bij voldoende aanmelding is er een apart programma voor kinderen en jongeren. Met elkaar zijn we onderweg!De praktische uitvoering van de reis ligt in de goede en deskundige handen van José van der Koogh van The Travel Club José en samen met een team vanuit de verschillende samenwerkingsverbanden uit onze regio wordt een mooie reis voor ons georganiseerd.

Opgave kan tot uiterlijk maandag 1 augustus 2022 bij Anja Cavalini voor Hilversum en Loosdrecht – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 06.2294.3120; bij Hannie Kuijpers voor Weesp, Muiden en Muiderberg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 0294.414.928; bij Anita van Wijk voor Kortenhoef, Ankeveen en Nederhorst den Berg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 06.3047.1361

Op uiterlijk 1 augustus 2022 dient de reissom, o.v.v. uw naam (of namen als u voor meerdere reizigers betaalt) en o.v.v. het nummer 33751/230895, te zijn betaald op 

NL13 RABO 0175 808 732 t.n.v. The Travel Club Reisbureau BV te Culemborg. Opgave verplicht vanzelfsprekend tot betaling.

Voor een goede administratieve afhandeling zijn de volgende gegevens van u nodig bij aanmelding:

geslacht;
eerste volledige voornaam en achternaam zoals in het paspoort of ander reisdocument staat;
geboortedatum, adres, emailadres en het liefst mobiele telefoonnummer;
het nummer van het paspoort of ander reisdocument en de geldig-tot-datum van het paspoort of ander reisdocument;
een noodtelefoonnummer en de relatie van de houd(st)er van dat nummer met u.

Wilt u ook aangeven of:

u de wens hebt voor éénpersoonskamer (beperkt beschikbaar en een toeslag van €45,-) of tweepersoonskamer;
u zelf een reis- en/of annuleringsverzekering heeft afgesloten;
wat betreft het diner, een allergie heeft, een specifiek dieet volgt en/of dat u vegetariër bent?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anja Cavalini, Hannie Kuijpers en Anita van Wijk.