Beste parochianen binnen de KAN-parochies,

Nog aan het begin van de zomervakantie wil ik u graag wijzen op twee bijzondere activiteiten dit jaar. De eerste gaat over de reis in oktober en de tweede over de Synodale Kerk.

In de herfstvakantie, van maandag 17 oktober 2022 t/m woensdag 19 oktober 2022, is er een bedevaartreis van alle parochies van onze regio, ons dekenaat, naar Trier en Echternach. U heeft er vast al over gelezen in het parochieblad, op de website of op de facebookpagina. We zullen op dinsdag 18 oktober 2022 in de basiliek in Echternach de Eucharistie vieren bij gelegenheid van het 25-jarig priesterjubileum dat pastoor Dresmé dit jaar viert. Daarom is deze reis bijzonder, want in 1997 heeft hij daar zijn eerste H. Mis als priester gevierd. Er is nog een aantal plekken vrij op basis van tweepersoonskamers in het hotel. De éénpersoonskamers zijn al volgeboekt. Tot en met aankomende zondag, 31 juli 2022, kunt u zich nog opgegeven en de betaling moet uiterlijk maandag 1 augustus 2022 binnen zijn. De prijs voor een tweepersoonskamer bedraagt €335 per persoon; voor jongeren tot en met 18 jaar en studenten geldt een speciaal tarief van €50. Het zou mooi zijn om met een grote groep vanuit onze KAN-parochies mee te gaan. Parochianen van de KAN-parochies kunnen zich opgeven bij Anita van Wijk (mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / telefoon:06.3047.1361).

Meer informatie vindt u op onze website: https://www.kanparochies.nl/544-bedevaartreis-naar-echternach-en-trier

In het laatste KAN-nieuws, nummer 149, is een artikel abusievelijk niet helemaal geplaatst. Het gaat dan om het artikel ‘Synodale Kerk – uitnodiging’. De daadwerkelijke uitnodiging, de data en hoe op te geven ontbreken in het parochieblad. Op onze website vindt u daarover meer: https://www.kanparochies.nl/548-synodale-kerk-uitnodiging  Het artikel zal ook nog verschijnen in het komende OLV-tje, Oms Kontakt Met U en in het Kort Nieuws.

Ik wens u een mooie en niet te warme zomer (het was vorige week wel erg warm), vrede en alle goeds!

Diaken Wim Balk

Rooms Katholiek diaken – Dekenaat Hilversum – KAN parochies
T secretariaat: 035-656.1285
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.kanparochies.nl
Facebook: @KANparochies