De bij de kerk behorende begraafplaats ligt tegenover het kerkgebouw. Het kerkhof is verdeeld in vakken en rijen. De plattegrond is te vinden in de vitrine, direct links bij de ingang. Op het kerkhof zelf zijn vervolgens verwijzingsbordjes geplaatst, zodat de gewenste plek goed is te vinden. Aan de begraafplaats wordt veel aandacht besteed wat betreft het algemeen onderhoud. Van de rechthebbenden wordt verwacht dat zij de graven zelf eveneens goed verzorgen.

Mededeling december 2017

Van onderstaand graven, waarvan de huur is verstreken, is momenteel geen juiste naam en/of adres van de nabestaande(n) bekend.
Betrokkene(n) dient(en) z.s.m. contact op te nemen met de beheerder. Bij het uitblijven van enige reactie zal na 2019 tot verwijdering/ruiming worden overgegaan.

Het betreft de graven:

Vervallen per eind 2018:

Graf 4 in vak 2, rij 1, waarin begraven:

Joh. Alb. Heijstee     overleden 13 maart 1999 en
Hendr. Heijstee-Neef  overleden 8 maart 2002

Graf 13 in vak 5, waarin begraven:

F.H. Commu    overleden 26 november 1978
Corn. A.M. Hagen overleden 7 oktober 1980 en
A.P.C. Hagen-van Kesteren overleden 11 december 1993.

Voor inlichtingen en/of vragen kunt u terecht bij de beheerder:

Reigerlaan 46
1241 ED Kortenhoef