Gebouwen

No questions yet.

Algemene vragen over de gebouwen

Ja dat kan. U kunt op zaterdag of zondag naar een van de vieringen komen. Zie hiervoor het liturgierooster.
Wilt u op een andere tijd komen neem dan contact op met het secretariaat.

Dit is in beperkte mate mogelijk. Neem hiervoor contact op met het secretariaat.

Alleen bij de Antoniuskerk te Kortenhoef is er een parochiezaal genaamd ‘t Achterom. Deze is te huur. Klik hier voor meer informatie

Mail naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt het antwoord en wij kunnen de vragenlijst aanvullen.

Beschrijving kerken

Van elke kerk van de KAN parochies is er een korte beschrijving beschikbaar op deze website. Klik hieronder op de betreffende parochie:

Sint Antonius van Padua - Kortenhoef

Sint Martinus - Ankeveen

Onze Lieve Vrouw Hemelvaart - Nederhorst den Berg

Parochiezaal 't Achterom

De zaal wordt verhuurd voor groepen tot Maximaal 80 personen. De zaal kan gebruikt worden voor doeleinden die niet in conflict komen met de doelstellingen van de kerk. Geluidsoverlast is niet toegestaan, het gebruik tot laat in de avond is beperkt en aan jongeren wordt de zaal niet verhuurd. De zaal kan gebruikt worden voor (familie)feesten, jaarvergaderingen, koorrepetities e.d.
Neem voor informatie contact op met de beheerder van de zaal.

De kosten zijn afhankelijk van de duur en het serviceniveau. Neem voor een offerte contact op met de beheerder .

Dit regelt u via de beheerder van ’t Achterom.