Op zaterdag 21 december geeft ’t KOOR! alweer voor de derde maal een kerstconcert in de H. Antonius van Paduakerk in Kortenhoef. Na twee zeer geslaagde eerdere kerstconcerten in 2014 en 2016 met een tot op de laatste plaats gevulde kerk vinden wij het een voorrecht om hier weer ons concert te mogen geven. En wij doen het deze dag zelfs twee keer om nog meer mensen in de gelegenheid te stellen erbij te zijn. Wij hopen het publiek een kleine anderhalf uur te vermaken met bekende en soms minder bekende liederen, die allemaal een link hebben met de kerst dan wel de sfeervolle decembermaand. Voorts zijn er enkele instrumentale intermezzo’s en een bijzonder kerstverhaal. Ook een stuk samenzang met het publiek zal niet ontbreken.

Ons koor staat inmiddels twee jaar onder leiding van de zeer bevlogen dirigent Vladimir Pairel en dat werpt zijn vruchten af. Met zijn enthousiaste en enorme gedrevenheid haalt hij het beste uit ons.
De muzikale begeleiding wordt onder meer verzorgd door onze eigen pianiste Ludmila de Klerk, die inmiddels alweer 10 jaar tot onze grote tevredenheid aan ’t KOOR! verbonden is.
’t KOOR!  is op 1 april 2011 opgericht en bestaat uit ca. 70 zangers en zangeressen uit de gemeente Wijdemeren en omstreken. Wij zijn in de unieke positie, dat we elke donderdagavond mogen repeteren in studio 4 van het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum, tevens de thuisbasis van het Groot Omroepkoor.

Op zaterdag 21 december begint het eerste concert om 16.00 uur en het tweede om 20.00 uur. De deuren van de kerk gaan een half uur ervoor open. Toegangsprijs voor volwassenen is € 5,-- en voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50. Kaarten zijn te bestellen via onze website www.tkoor.nl of telefonisch via 06-53102423. Wij beloven het publiek een mooi begin van de bijzondere kerstweek. Heel graag tot dan!

Herma Hoveling