Uitnodiging voor het sacrament van het Vormsel voor jongeren uit de KAN e.o..

Begin 2020 starten we met een bijzonder Vormsel voorbereidingstraject voor jongeren die eerder, om welke reden ook, niet mee konden doen. Het gaat dan om de jongeren die van 2014 tot en met 2019 het Vormsel niet hebben kunnen ontvangen. Er is alles aan gedaan om deze jongeren en hun ouders aan te schrijven en ze zullen binnenkort een brief ontvangen. Wanneer deze brief nu niet door de brievenbus valt en uw dochter of zoon wil wel meedoen, dan is zij of hij natuurlijk van harte welkom.

We hebben een aantal bijeenkomsten gepland. De eerste is een kennismakingsavond. Deze kennismaking is op vrijdag 10 januari 2020 en begint om 19:30 uur in het ‘Achterom’ achter de H. Antoniuskerk in Kortenhoef. Ook de ouders zijn voor het begin van deze avond uitgenodigd. Daarna zullen nog vijf voorbereidingsmomenten plaatsvinden. Het voorbereidingstraject zal anders zijn dan voor de jongeren in de brugklas. De vormelingen zullen op zaterdag 6 juni 2020 het Vormsel ontvangen in Nederhorst en Berg.

Weet je het al dat je komt, zou je dat dan voor 15 december 2019 willen laten weten? Fijn als je op de eerste avond iets meeneemt van je doop en eerste communie, bv. je doopkaars, cadeau of foto. Voor meer informatie of om op te geven, kan een mail worden gestuurd aan Moniek van ’t Klooster via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Als onderwerp van de mail graag aangeven: KAN Vormsel 2020

Samen maken we de toekomst!

Rob de Sain, Moniek van ‘t Klooster, Saskia Zwiers, diaken Wim Balk en pastoor Dresmé