Elk jaar heeft het Carnaval in Turfendonk een thema. Dit jaar is het Carnavalsthema in Kortenhoef: ‘Arm en Rijk’. Op zondag 23 februari 2020 om 11.11 uur is er een Carnavalsmis in de H. Antonius van Paduakerk aan de Kerklaan te Kortenhoef. Deze viering zal worden voorgegaan door pastoor Jules Dresmé en diaken Wim Balk. Jeugdband Madjet en  Kinderkoor Toontje Hoger zullen de viering musicaal omlijsten. In deze viering zal er aandacht besteed worden aan het thema van dit carnavalsseizoen.

Daarom is het idee opgevat om iets doen voor mensen die het minder hebben en hebben wij gekozen om de Voedselbank te steunen. Graag willen wij de mensen die naar deze viering komen vragen om houdbare (voedsel)producten mee te nemen die de Voedselbank kan gebruiken om pakketten samen te stellen. De producten zullen tijdens de viering worden ingezameld en later aan de Voedselbank worden overgedragen.

De Voedselbank is heel blij met de volgende producten: mie, macaroni, spaghetti, koffie, thee, rijst, siroop, meel, droge koekjes, muesli, ontbijtgranen, cornflakes, broodbeleg zoals pindakaas en hagelslag. Ook kan men producten gebruiken zoals wasmiddelen, schoonmaakmiddelen of artikelen voor persoonlijke verzorging (tandpasta, shampoo, enz.). Alle producten moeten minimaal nog één week houdbaar zijn.
Wij hopen dat velen van u onze actie zullen steunen.

Heel veel dank!
CV De Turftrappers