hetlichtoponspadWe hadden gehoopt om dit jaar in mei weer de Eerste Heilige Communie te kunnen vieren in de KAN-parochies. Door alle maatregelen met betrekking tot het coronavirus, zonder te weten wanneer welke maatregel zou eindigen of welke maatregel zou worden ingevoerd, en het vaccinatieprogramma, bleek dat organisatorisch niet mogelijk.

Dit jaar zal de Eerste Heilige Communie, net als vorig jaar, worden gevierd in december. De voorbereidingen met de kinderen starten in oktober. De uitnodigingsbrieven met de exacte data zullen in de loop van het jaar worden verstuurd en aan de kinderen in de groepen 4 op de AT-scholen worden gegeven.

We hopen weer op- en bidden voor mooie vieringen met veel kinderen die de Eerste Heilige Communie willen ontvangen na een leuke, ontspannen en inhoudelijke voorbereiding. We zullen dit jaar lezen en voorbereiden via een werkboek uit de serie ‘Het licht op ons pad’. Ik kijk er naar uit! Als u vragen hebt over de Eerste Heilige Communie dit jaar, ook wanneer uw zoon of dochter nog niet is gedoopt, kunt u met mij contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diaken Wim Balk