Woensdagmiddag is in de H. Antonius in Kortenhoef om 15:00 uur een gebedsviering om vrede in Oekraïne.

voedsel

We sluiten graag bij de volgende actie aan om vluchtelingen uit Oekraïne bij te staan in deze verdrietige tijd. Natuurlijk kunt u rechtstreeks doneren, maar u kunt uw bijdrage woensdag ook meenemen naar de kerk. Vanuit de kerk zorgen we ervoor dat de bijdragen donderdag op tijd bij Esther Kaper zijn.

HELP MEE - Dinsdag en donderdag rijden we met het team van de ChristenUnie Wijdemeren vanuit Kortenhoef naar Bussum om spullen in te leveren voor deze actie: twee vrachtwagens van Kinderen in Nood met hulpgoederen rijden zaterdag naar Hongarije.

Wil jij spullen bij ons inleveren? Dat kan! Verpak het in een doos en schrijf op de doos wat erin zit. Losse spullen mogen ook, dan verpakken wij het.

Meld je doos aan door mij te appen of te bellen: 06-15267320.

Inleverpunt: Elbert Mooylaan 60, Kortenhoef. De dozen mag je ook bij de voordeur opstapelen als we even niet thuis zijn.

Deze spullen kun je inleveren:
Kleding
schoenen (winter)
Dekens
Slaapzakken
Lakens
Kussens
Persoonlijke hygiëne-spul: shampoo, tandenborstels, tandpasta, zeep, maandverband, etc.
Potten en pannen
Keukengerei
WC-papier
Houdbare levensmiddelen
Verhuisdozen

Vragen? Neem contact met ons op! Wil je een inzamelpunt worden in één van de andere Wijdemeerse dorpen, laat het ons z.s.m. weten.

Laten we doen wat we kunnen. Dank voor je hulp!

Esther Kaper