EHC24b

Zoals elk jaar zal ook in 2024 een groep kinderen hun Eerste Heilige Communie ontvangen binnen onze KAN parochies. Die viering, gepland op zondag 2 juni 2024, is een gezamenlijke viering van de Parochie van Levend Water en de KAN-parochies.

Zo’n viering is altijd een feestelijke gebeurtenis. Alle kinderen, die in groep 4 of 5 zitten, kunnen deelnemen en een broer of zus die wat ouder is natuurlijk ook. Het kan zijn dat u geen brief hebt ontvangen, maar uw dochter / zoon is vanzelfsprekend  welkom!

U bent van harte uitgenodigd voor de informatieavond die plaatsvindt op woensdag 13 december 2023 in het Achterom, achter de Antonius van Paduakerk, Kerklaan 24 te Kortenhoef, aanvang 19.30 uur.

Wanneer u liever eerst een gesprek met mij wil, kunt u dit aanvragen via het parochie-secretariaat (tel: 035-6561285 (dinsdag en donderdag van 09:30 uur tot 11:30 uur), e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via mijn mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Via het secretariaat of mij kunt eveneens laten weten of u op 13 december 2023 aanwezig wilt zijn op de informatieavond.

Alle goeds en vriendelijke groet,

diaken Wim Balk