KT KHF

Op zaterdag 23 december 2023 wordt in Kortenhoef een Lichtjestocht georganiseerd waarin het kerstverhaal centraal staat.

Langs een aantal sfeervol verlichte straten worden de bekende taferelen uit het kerstverhaal tot leven gebracht. We ontmoeten keizer Augustus, Maria en Jozef, zingende herders, een koortje van engelen, BMOL treedt op bij de ‘herberg’, we zien de drie wijzen uit het Oosten en tenslotte bewonderen wij in de H. Antoniuskerk Maria met het kindje Jezus.

Na afloop staat in de pastorietuin van de H. Antoniuskerk een warm drankje klaar, en kunt u nog genieten van een optreden van zanggroep BlueZ en pianomuziek door Fieke Nijsen. De tocht gaat muzikaal van start met een optreden door het orkest Amicitia.

Start: brasserie van Veenstaete, Oudergaarde 1.
Starttijden: tussen 17.00 en 18.00 uur.
Duur van de tocht: ongeveer een uur.
Einde bij de Antoniuskerk op de Kerklaan.

Door beperkte parkeergelegenheid bij voorkeur lopend of met de fiets komen.
Parkeren kan bij de Meenthof of op de Parklaan.
Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.
Organisatie: PioWij, de scholen en kerken uit Kortenhoef en ’s-Graveland, in samenwerking met Amicitia en BMOL en vele vrijwilligers.

www.piowij.nl